Another interview on EnschedeFM!

I just gave another interview to EnschedeFM. Listen to it here:

Interview met EnschedeFM

The interview was accompanied by this news item on their website:

De resultaten van het onderzoek naar de betrouwbaarheid van Wikipedia door UT-wetenschapper Teun Lucassen zijn maandag gepubliceerd in het internationale wetenschapstijdschrift Journal of Information Science. Uit het onderzoek komt naar voren dat gebruikmakers van Wikipedia zich bewust moeten zijn van de manier waarop de artikelen op de digitale encyclopedie tot stand komen. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 152 proefpersonen uit de hele wereld. Ze kregen artikelen van wisselende kwaliteit voorgelegd waarna ze een inschatting van de betrouwbaarheid van die artikelen moesten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *